(Android/iOS) Warhammer Quest 2: The End Times cheat code mai multe cristale
Mar 11, 2022 20:00:20 GMT
Post by tergpurpehapte on Mar 11, 2022 20:00:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Warhammer Quest 2: The End Times ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Warhammer Quest 2: The End Times IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mai multe cristale ▞▞▞
▞▞▞ Warhammer Quest 2: The End Times 2022 version ▞▞▞
Îngrozitor, rămâi cu primul.
Are aspectul ULUI de wow
Urmărire genială și grozavă pentru cei dintre noi care nu mai au atât de mult timp pentru a juca pe masă
joc distractiv și premisă. joc grozav pentru telefonul mobil, trebuie să aibă pentru fanii fantasy Warhammer! Întotdeauna îmi doresc și mai mulți pitici.
Nucile Warhammer
Foarte bine conceput, distractiv și palpitant. Provocator și periculos, jocul surprinde cu adevărat sentimentul Lumii Vechi.
Distracție minunată
Știu că dezvoltatorii trebuie să câștige bani, dar să plătești pentru a debloca cursurile e nasol. Sunt bine să plătesc pentru a debloca noi campanii, dar faptul că nu am toate clasele la dispoziție slăbește jocul și mă simt ca o luare de bani neplăcută.
Joc minunat mult mai mare decât primul
Mare distracție dacă ați jucat vreodată Hero quest sau Warhammer Quest. Există achiziții în aplicații, dar sunt personaje și pachete de expansiune, așa că merită. Ignorați lucrurile de mai jos despre răni - acestea se întâmplă cu adevărat doar dacă nu vă aflați în adâncime și pot fi reparate prin creșterea nivelului sau prin evenimente aleatorii, cum ar fi bazine de vindecare în timp ce călătoriți. Lucruri bune - aș dori ca mai multe aplicații să fie așa!
Uimitoare continuare! Lupte mai antrenante, personaje noi, pot doar recomanda!
este practic temnițele Warhammer de dragoni pe telefonul tău.
Joc greu, dar cu adevărat distractiv.
Acesta este un joc minunat
Repetitiv și scurt, cu majoritatea conținutului blocat în spatele unui paywall scump pe un joc plătit. RUȘINE
Ca fan RPG de masă, acesta a meritat prețul. Mă joc doar cu personajele de stoc și este echilibrat frumos. Nu am achiziționat încă alte personaje, dar probabil că voi specializa petrecerea mea.
Gameplay distractiv, captivant!
O continuare grozavă, dacă ți-a plăcut prima, o vei iubi pe aceasta. Se extinde pe el în toate privințele și arată și rulează frumos.
Suficient de bun
Joc minunat, dar puțin lent într-un moto g5s plus
joc grozav, îmi amintește de jocul de masă original, plus orice joc cu un Dwarven Troll Slayer este în regulă în cartea mea.
Reprezentare 3D excelentă a căutării Warhammer
Gameplay-ul pare în regulă, dar faptul că trebuie să achiziționați noi personaje în joc este absolut prost
Warhammer Quest 2: The End Times Strategie kyyc
Un joc bun, care merită prețul mic inițial... până când îți dai seama că mai mult conținut este blocat în spatele paywall-urilor... Nu m-ar deranja prea mult dacă jocul ar avea mai mult conținut pentru început.
Totul este aproape perfect, sper că niște instrucțiuni de bază, iar caracterul poate fi mai ieftin.
Există greșeli de ortografie în prima oră într-o misiune de poveste principală și arma pentru începători cu care începeți. AI-ul este imbecil. Poți să stai literalmente în afara razei lor și nu se vor mișca, permițând arcașului tău să facă singur o temniță în situații dificile. Consumul de poțiuni dezechipează echipamentul din anumite motive. Fiecare mișcare va deselecta persoana în care vă aflați. Distreaza-te cu asta. Personajele vor trece prin foc atunci când deplasarea este mai ușoară. Plată multiplă pentru a debloca personaje < Broken Game
Rpg de acțiune genial pe rând, în care preiei controlul asupra unora dintre facțiunile tale preferate de Warhammer și ucizi câteva fiare haos. Fiți gata să cheltuiți puțini bani pentru că odată ce ați terminat jocul, probabil că veți dori să cumpărați conținutul suplimentar.Poate fi un pic dificil la început și mulți vor plăti pentru a câștiga, dar dacă nu te deranjează munca grea, acest joc este pentru tine. Cu toate acestea, o plângere, lipsa suportului tehnic este destul de proastă și există foarte puține servicii pentru clienți.
Warhammer Quest de masă pe mobil. Fiind un fan Warhammer, acest joc vă permite de fapt să vă jucați cu mai multe rase și clase de oameni, desigur dacă cheltuiți niște monede. Cred că sunt 7-9 eroi pe care să cheltuiți bani pentru 3 dolari și încă 2 campani pentru 5 dolari. Am jucat versiunea pentru PC, toți eroii și campangii au intrat gratuit, spre deosebire de aici. În caz contrar, așa cum este jocul, este un joc de crawl în temniță, dar nu există provizii precum sănătatea, până la sfârșitul temniței. Este destul de legat de RPG.
RPG de școală veche. Povestea liniară, dar o mulțime de misiuni secundare care reapar, astfel încât să puteți măcina să câștigați XP, bani și obiecte. Sistemul de luptă de sus în jos este ușor de învățat, are o grafică bună și efecte sonore satisfăcătoare când loviți. Un pic greoi de jucat pe telefon, arată mai bine pe o tabletă. Dacă nu sunteți mulțumit de șlefuirea pentru a crește nivelul, atunci există achiziții în aplicație, dar par scumpe și nu aveți nevoie de ele. În general, un mic joc grozav.
Aș putea spune un joc perfect, dar vă rugăm să reparați culorile pentru ucigași și poate o nouă clasă pentru piticii hammerers să spunem sau ironbreakers veniți pe ppl dragoste duardin!
Warhammer Quest 2: The End Times Strategie kqx
Excelent RTS RPG! cu siguranta merita!Camera este greu de mutat
Joc grozav.
Quaddro 2 - Intelligent game پزل kjep
mod de a mic cir un ecran ohone
O interpretare foarte amuzantă a jocului de joc de strategie bazat pe turn.Se pare că îi lipsește un pic de lustruire în comparație cu originalul, dar arată totuși o promisiune grozavă, conținut suplimentar, suport și grafică.
Warhammer Quest 2: The End Times Strategy agb
distractiv dungeon crawl, nimic prea grav
Mare distracție, să treci timpul