Post by tergpurpehapte on Mar 11, 2022 19:54:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Card Maker for YugiOh ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Card Maker for YugiOh IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daug primogemų ▞▞▞
▞▞▞ Card Maker for YugiOh 2022 version ▞▞▞
Viskas gerai
Pasirinkęs kortelės tipą, daugiau nieko negaliu padaryti.
Card Maker for YugiOh تفریح hbbb
Md
Mano kortelės nematau galerijoje...😔
Žaidimas yra nuostabus ir galbūt geriausias yugioh kortelių gamintojas. Vienintelė problema yra ta, kad negaliu įdėti nuotraukos į kortelę, palieku numatytąją nuotrauką, kurioje yra drakonas. Galbūt mano telefonas tiesiog trikdo, o gal Aš tai padariau neteisingai. Tikiuosi, kad galite tai išspręsti, net jei kiti žmonės dirba gerai
Ši programa yra tikrai šauni, galite pridėti paveikslėlį taško def taškų ir pasirinkti, kokia kortelė yra burtažodis ar spąstai ir tt Jei esate yu-gi-oh gerbėjas, turėtumėte tai išbandyti
užtrunka amžinai, kol atsisiunčiama kortelė. TAIP erzina, bet tai veikia.
Tai gražu, bet aš ne tai, ko ieškojau.
neįmanoma išeiti iš skelbimų po atnaujinimų. Turite rasti ir rankiniu būdu perkelti savo korteles, kad pamatytumėte jas savo galerijoje. Galėtų būti geriau.
Net nematau kortelių galerijoje po atnaujinimo. mano kortelės niekada nedalinamos galerijoje, o tik daugybė kortelių įvairiomis kalbomis, kurios kartojasi tikras korteles.
Kiek girdėjau, tai labai gera programa arba bent jau tinkama, bet kai ją įdiegiu, ji sugenda.Įkeliant visiškai sustingsta ir negaliu nieko paspausti, net skelbimų
Man nepatiko, galbūt aš naudoju jį neteisingai, bet man patiktų, jei galėtumėte sukurti ir savo dvikovos diską
Tai nededa nuotraukos
NEATSISIŲSTI. jaunesni nei 18 metų asmenys negali sutikti su tėvais.
Ši programa yra tikrai šauni, man patinka, kad galiu pasidaryti savo korteles
Ar galite padaryti, kad kortelės būtų spausdinamos
Tai siaubingas kortelių kūrėjas. Nuorodų monstrai pasiekiami tik naudojant „premium“, ir aš net negaliu išsaugoti savo kortelių, nes skelbimai ekrano viršuje dengia išsaugojimo mygtuką ir kitas funkcijas. Jame net nėra švytuoklės!
Pakartosiu, kad tai toks fantastiškas cccccccc, naudoju jį kiekvieną dieną kiekvieną kartą, kai jis toks gražus
Tikrai paprasta naudoti!
Nori pasiekti mano kontaktus? Kodėl?
Tikrai gera programėlė pritaikytoms kortelėms kurti.
Ar tikrai visose įmanomose programėlėse turi būti įdėtos programos? Rimtai.
Parinktys yra ekrano krašte ir negaliu jo tinkamai naudoti. Pataisykite šią programą.
Negaliu įdėti nuotraukos
smagu, galiu padaryti bet kokią atviruką
Card Maker for YugiOh Hiburan dukx
Taigi, pažaidus su šiuo apie 2 valandas: 1. Vardai neišsaugomi ta pačia didžiąja raide/spalva, kurią darote. 2. Programėlė nustos išsaugoti korteles galerijoje. Nežinote, ar tai yra mokama siena ar kažkas panašaus. 3. Kortelės pakeitimai, su kuriais šiuo metu dirbate, bus perkelti į tą, kurią pateksite per istorijos skirtuką: ty jei iš lvl 4 monstro pereinate į istoriją, pasirinkite 7 rango xyz pabaisą, tada eikite ją redaguoti. : Xyz monstras dabar bus 4 lvl.
Iš tikrųjų verta mokėti. Beveik ištrintas dėl skelbimų, bet buvau įsitikinęs, kad už tai susimokės, nuostabu vėliau. Tačiau jei rimtai, skelbimai yra siaubingi ir yra DAUGIAU erzina nei šlamšto skambučiai, kai bandoma paklausti apie jūsų automobilio pratęstą garantiją. NEBANDYKITE GĖRIMO ŽAIDIMO, REMUS KIEK SKELBIMŲ GAUTE. Jūs mirsite po 2 kortų. Niekada nesusidūriau su programa, kurioje kūrėjai per 10 minučių bandė uždirbti milijoną dolerių iš kiekvieno vartotojo iš reklamos pajamų. Išprotėjęs.
ATK ir DEF teksto dydis per mažas, o galbūt ir kortelės pavadinimas. Pataisykite tai ir įvertinsiu 5 žvaigždutėmis, tai visada buvo mano programa, bet teksto dydis mane tikrai trikdo
gerai, tai šaunu, bet yra mano problema, pavyzdžiui, ji nėra tinkamai išsaugota mano galerijoje, visada nepasirodo pirmą kartą išsaugant, antrasis yra du, bet antrojo pabaigoje trūksta pavadinimo. ar reikia šiek tiek pataisyti šią klaidą?
Card Maker for YugiOh تفریح hbbb
Negaliu įkelti vaizdo. Programa užima didžiąją dalį ekrano, o mygtukas, kurį bakstelėsite norėdami įkelti bet kokį vaizdą, yra už mano ekrano ribų. Aš nejuokauju.
Galime įdėti bet ką, bet man patiktų, jei mūsų turimas anime įgūdis, pvz., Gokas, suteiktų jam kamehameha ir drakono kumštį su spiritine bomba.
nuolat mane išmuša NEŽAISTI
Man patinka, tai labai nuostabu. nors pamiršai burtų kortelės ritualinį simbolį
Abacus Lesson - ADD and SUB - Oktatás axn
Gerai, kad man nepatinka naujos kartos žaidimas
jie neturėjo švytuoklės