Post by tergpurpehapte on Mar 11, 2022 19:51:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Оцветяване за малко дете ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Оцветяване за малко дете IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Оцветяване за малко дете 2022 version ▞▞▞
Приложението беше толкова готино ..затворете wifi или мрежата си, за да не идват рекламите ........ Лошите коментари не са правилни
Моят внук го обича! Играе с часове, оцветява и прави снимки! Не харесвам постоянни реклами, но не изглежда на стойност над 4 долара
Vfsstryttet
добра игра
Mazn
Фойерверки в направата на снимки
Похарчени пари за премахване на реклами, тъй като детето го обича.. вече не работи, автоматично се изтрива от телефона и не може да се инсталира отново...
Не е смешно
Nuj 😭😭😭😭
добре
Мисля, че децата ми (14 години) ще го харесат. Още не съм ги показал
и обичам го. ти. luv e
Харли и Джак го играят през цялото време😉😃
Давам му само 4, защото е скучно, но няма значение, защото все още го имам и все още го харесвам.
Готино
Моята внучка обича това
Страхотен
Dinozauri de colorat Educaționale yih
Обичам да рисувам, забавно е да рисувам
Нуждае се от опция за премахване на реклами. Има твърде много
6-ти може да е подходящ момент за
Мммм
!!! Ужасно е!!! : (
Толкова съм шокиран, толкова много обичам тази игра, че обичам да рисувам, обичам да правя фойерверки 😊😊😊
Тази игра е наистина толкова интересна. Много най-добрата игра за рисуване за деца.
Уф добре
Честно казано най-доброто приложение, което имам. 👍🏻👍🏻👍🏻
Рекламите са досадни, тъй като не мога да оставя децата си да рисуват сами. Продължавайте да щраквате върху рекламите! Няма и премиум версия без реклами. 1 звезда.
Реклами, реклами реклами! Няма опция за премахването им, а децата не могат да оцветяват извън линиите. Колко досадно!
Dažantys dinozaurai Mokomieji ioi
Не работи
Не успях да бъда много точен.. Опитах. може би по-малките пръсти се справят по-добре.. успех
Много благодаря
Единственият начин да си легнете сега и след това да щракнете
харесвам тази игра /\ /\
Harmony Isle פנאי uaq
Хей, момчета, не разбирайте тази DUM GAME, толкова е глупост, че хората, които са я направили, трябва да рекламират повече игри за оцветяване на динозаври