Post by tergpurpehapte on Mar 11, 2022 19:35:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Sausage Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Sausage Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira više dragulja ▞▞▞
▞▞▞ Run Sausage Run! 2022 version ▞▞▞
Run Sausage Run! Arkade xdy
vrlo dobra igra osim što ima toliko oglasa
Grozota
Zabavno, ali jedini problem je toliko reklama da ne mogu ni igrati 😂
Ova igra je bila zabavna, ali uvijek pokazuje dodatke, a kada je pokrenete, drvena greška i zato joj dajem dvije zvjezdice
Dobra je
Brt pre tesko je😂😂😃
odlična igra, ali zasićena reklamama, trajala je 2 min na mom telefonu
Igra ne bi radila na mom telefonu. Međutim, igrao sam ga na drugom uređaju. To je pristojna igra s dobrom grafikom. Zabavno igrati neko vrijeme. Oglasi su definitivno problem, nisam siguran mogu li se ukloniti kupnjom. Vrijedi provjeriti možete li ga igrati. Nakon pregleda recenzija čini se da ne radi ili se ruši na mnogim telefonima. Nadamo se da će to moći stabilnije u budućnosti.
Nije bas nesto
prilično cool igra uživo s detaljima i svime. vrlo zabavno.
Ova igra je stvarno zabavna, morate trčati kao kobasica i izbjegavati prepreke, postoji mnogo različitih kora za kobasice i kada trčite, stvarno je smiješno kako se kobasica migolji okolo
igra je sama po sebi zabavna, ali doslovno morate proći kroz 30-sekundni oglas nakon pokretanja.
Ova igra je zabavna jer je stvarno zanimljiva jer ne znate koja će opstila doći nakon druge samo jedno pitanje je li vjerojatno pobijediti igru? molim vas odgovorite, ali općenito ima jako dobru grafiku i stvarno mislim da biste trebali nastaviti izrađivati nove skinove i otežati je kako ljudi ne bi mogli samo žuriti bacili igru kako bi dobili toliko novca
nastavlja treperiti plus svaki put kada se pojavi stvorenje u staklenki morate dodirnuti svoj telefon/tablet prije nego što se isključi
po mom mišljenju u redu je valjda možda neke smješnije stvari i ne treba da bude previše dramatično😖
Igrica je cool i zabavna je
Zabavno je. Tako se upuštaš u ovo. Ali treba više opcija i tokena.
Ovu igricu igram od 2020. i želio bih reći da mi se sviđa igra, hvala vam što ste je napravili
Igra je nekada bila zabavna, a sada je sranje jer su je pretvorili u razine kako bi zaradili više novca od reklama.
ESPN Player - Europe, ME, Africa & Asia Sports frz
Super jako dobra igrica
Ova igra je ok. Dajem 4 zvijezdica
dobro. cool je i dobra igra. najbolja igra trčanja koju sam ikad igrao. ali oglasi su ga uništili i uništili pjesmu igre za koju sam preuzeo ovu igru. razumijem da ti treba novac. ali molim vas malo ga smanjite.onda ću mu dati 5 zvjezdica
Previše problematično. Volio sam ovu aplikaciju u prošlosti, ali s novim ažuriranjem postala je previše kvarna, pa je potpuno uništila igru. Ako to popravite, javite mi i ponovno ću preuzeti i ponovno pregledati.
Ova igra je učinila moj telefon tako zaostalim i uvijek se smrzavao dok sam igrao. Također je bilo malo lako i želim da svakim krugom bude teže! Bolesno je
Ovo je najbolja igra ikad, ali oglasi su najgori i izgleda da starter paketi funkcioniraju. Neću je ponovno kupiti iako je malo preskupa za igru.
GLICHY. Idk ako je to samo moj telefon, ali ne radi glatko. Mrzim ovo.
To je dobra igra, ali nakon nekog vremena postaje pomalo dosadna.
ova igra ima puno dodataka i nije zabavna.
prvi put kad sam igrao ovu igru bilo je u redu. drugi put kad sam igrao ovu igru, više mi ne dopušta da je otvorim
Kašnje ima mnogo oglasa i kontrole ne rade dobro
Ovo je najgora igra koju sam igrao. To je tako dosadno i jednostavno umreš odmah da je jednostavno loše i također je puno reklama.
Zabavno, ali prema mnogim dodacima ne možete uživati kada morate sjediti svaka 2 pokušaja i čekati 30 sekundi
Igra izgleda zabavno, ali je previše zaostala za ovakav način igranja.
Baš je super cool
Sviđa mi se igra, stvarno je zabavno igrati, jedina stvar s kojom sam imao problema nije ništa. Ako imate problema s oglasima, samo isključite internet za svoj uređaj i nema više oglasa.
Bio je super zaostao i kontrole nisu radile baš dobro. Odigrao dvije runde i više nisam mogao igrati.
Run Sausage Run! ארקייד ztwf
Neče mi se instalirat
Ova igra je tako zabavna! ali dodaci su malo previše, molimo preuzmite ovu igru i možete li ljubazno ukloniti dodatke jer je igra moja mlađa sestra i ona preuzima igru iz oglasa pa sam uklonio dodatke s njenog iPada pa da igra je super zabavna i možete sve u igri!!!